Gloednieuwe show 'Victor en Valentino' op Cartoon Network - VIDEO

zondag 27 oktober 2019
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2019

Cartoon Network introduceert 'Victor en Valentino', een gloednieuwe serie exclusief voor de TV-zender. De twee halfbroers beleven een bovennatuurlijk avontuur terwijl zij de zomer bij hun oma doorbrengen in een klein dorpje genaamd Monte Macabre.

In het kleine, mysterieuze dorp komen de mythes en legendes van Latijns-Amerika tot leven.
Terwijl de halfbroers Victor en Valentino het dorpje Monte Macabre onderzoeken, stuiten ze op verschillende wezens uit de onderwereld. Ze ontdekken plekken die alleen bekend zijn in legendes en schepsels die beschreven staan in mythes uit de oude folklore. Het is dankzij hun nieuwsgierigheid en doortastende vermogen dat deze bovennatuurlijke wezens zichzelf onthullen.


De impulsieve en ambitieuze negenjarige Victor en de intelligente en verantwoordelijke tienjarige Valentino zorgen voor broederlijke rivaliteit terwijl zij elkaars verschillen leren te waarderen.

De show, ontwikkeld door Diego Molano, laat kinderen door de setting in centraal Amerika kennis maken met iets dat niet eerder in een cartoon vertoond is: het bovennatuurlijke thema dat actie creëert gecombineerd met de mysteries die in elke aflevering onderzocht worden. Meer weten over de show?


Mis de legendarische avonturen van Victor en Valentino niet vanaf 28 oktober om 16.20 uur op Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hillary' (foto: Canvas/VRT - © hulu 2020)

In deze aflevering onderzoeken de documentairemakers hoe de Democratische kandidate van het establishment in 2016, Hillary Clinton, haar nationale debuut maakte in de jaren 90 en hoe ze een uitdagende transformatie onderging tot First Lady van de Verenigde Staten.

'Hillary: Becoming a Lady', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers