Gloednieuwe show 'Victor en Valentino' op Cartoon Network - VIDEO

zondag 27 oktober 2019
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2019

Cartoon Network introduceert 'Victor en Valentino', een gloednieuwe serie exclusief voor de TV-zender. De twee halfbroers beleven een bovennatuurlijk avontuur terwijl zij de zomer bij hun oma doorbrengen in een klein dorpje genaamd Monte Macabre.

In het kleine, mysterieuze dorp komen de mythes en legendes van Latijns-Amerika tot leven.
Terwijl de halfbroers Victor en Valentino het dorpje Monte Macabre onderzoeken, stuiten ze op verschillende wezens uit de onderwereld. Ze ontdekken plekken die alleen bekend zijn in legendes en schepsels die beschreven staan in mythes uit de oude folklore. Het is dankzij hun nieuwsgierigheid en doortastende vermogen dat deze bovennatuurlijke wezens zichzelf onthullen.


De impulsieve en ambitieuze negenjarige Victor en de intelligente en verantwoordelijke tienjarige Valentino zorgen voor broederlijke rivaliteit terwijl zij elkaars verschillen leren te waarderen.

De show, ontwikkeld door Diego Molano, laat kinderen door de setting in centraal Amerika kennis maken met iets dat niet eerder in een cartoon vertoond is: het bovennatuurlijke thema dat actie creëert gecombineerd met de mysteries die in elke aflevering onderzocht worden. Meer weten over de show?


Mis de legendarische avonturen van Victor en Valentino niet vanaf 28 oktober om 16.20 uur op Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers