Gerard Joling: 'GEEN vervolg Over De Vloer!'

zaterdag 12 mei 2007

Komt er dan toch geen vervolg van het populaire Tien-programma 'Joling & Gordon Over De Vloer'? Blijkbaar was Gordon iets te enthousiast. Zijn collega Gerard Joling is overduidelijk: 'Mijn agenda zit zo vol dat er definitief géén vervolg komt'!

Afge

lopen week verkondigde Gordon nochtans dat er wel een vervolg komt. De format zou weliswaar lichtjes gewijzigd worden, maar fans van Geer en Goor hadden al iets om naar uit te kijken.

Gerard Joling spreekt dit nu tegen. 'Ik begrijp niet hoe Gordon erbij komt. Het enige dat ik nog met hem ga doen, zijn de Toppers-concerten!'.

Bron: De Telegraaf

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers