'De Nationale Opblijfavond' bij Telekids 24/7

zaterdag 30 december 2017

Voor alweer de vijfde keer op rij houdt RTL Telekids kinderen moeiteloos wakker op oudejaarsavond. Presentatoren Pauline Luth en Ruben Dingemans maken er op zondag 31 december een superfeest van, zodat wakker blijven om het nieuwe jaar in te luiden een eitje wordt.

Met de appelflappen en oliebollen op tafel en de televisie aan vliegt de avond voorbij en kan iedereen van het prachtige vuurwerk genieten. ‘De Nationale Opblijfavond’ wordt uitgezonden bij RTL Telekids 24/7.


Ruben en Pauline rijden op Oudejaarsavond door heel Nederland om bij kinderen thuis, de gekste, leukste en meest lachwekkendste Oudejaarsavond-opdrachten te doen. Van mummificeren tot oliebollen-contest, van zang en dansopdrachten tot quizspelletjes. Het zou dus zomaar kunnen dat zij ook voor jouw deur staan om een spel te spelen. Tijdens deze hilarische avond tellen ze natuurlijk af naar 2018.

'De Nationale Opblijfavond' wordt geproduceerd door Bazar Media en biedt een programmering speciaal voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar.

Uitzending zondag 31 december van 19.00 uur tot 00.00 uur op het digitale kanaal RTL Telekids 24/7.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island' - koppels (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

De beelden liegen er niet om: er staat hl wat te gebeuren in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. Het nieuwe seizoen start met een extra lange aflevering.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers