Anouk en Lil'Kleine hadden ruzie bij 'The Voice of Holland'

vrijdag 8 november 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

De opnames van 'The Voice of Holland' zijn deze week stilgelegd door een ruzie tussen coaches Lil'Kleine en Anouk. Een woordvoerder van RTL verklaart dat beiden hun meningsverschil nog niet hebben bijgelegd.

Volgens sommige bronnen zou de rapper de zangeres hebben uitgescholden voor 'kankerhoer'. Daarop zou het zelfs tot een handgemeen zijn gekomen. 'The Voice' -presentator Martijn Krabbé vertelde dinsdag in 'RTL Boulevard' dat de twee coaches niet meer samen in één ruimte willen zijn. Zelf weet hij niet precies wat er gebeurd is. Volgens hem zouden de twee achter de schermen een meningsverschil hebben gehad. Een woordvoerder van RTL 4 bevestigt dit. 'Het klopt dat Anouk en Lil’Kleine een aanvaring hebben gehad. De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt.'


Het tiende seizoen van 'The Voice of Holland' gaat vrijdag van start. Naast Lil’Kleine en Anouk zijn ook Ali B en Waylon opnieuw aanwezig als coaches. Omdat het een jubileumeditie is, krijgen de coaches hulp van gastcoaches zoals Marco Borsato en Angela Groothuizen.

Intussen heeft Lil'Kleine in een interview bij 538 gezegd dat hij niet met Anouk heeft gevochten. Wel geeft hij toe dat er woorden zijn geweest.

Bron: ad.nl - RTL Boulevard

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers