Amber Kortzorg wordt nieuwe presentator van 'Kassa'

donderdag 5 december 2019

Amber Kortzorg wordt per januari 2020 de nieuwe presentator van BNNVARA's consumentenprogramma 'Kassa'. Vanaf het nieuwe jaar vervangt ze Brecht van Hulten, die het programma de afgelopen negen jaar presenteerde.

Ook het vaste programma-onderdeel De Kassa Belbus krijgt vanaf januari een nieuwe presentator. Sahil Amar Aïssa neemt het stokje over van Renze Klamer. Het nieuwe seizoen van 'Kassa' is vanaf 11 januari iedere zaterdag om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.


Amber Kortzorg is sinds 2017 in 'Kassa' te zien als presentator van De Belbus. Begin 2019 nam ze een aantal maanden de presentatie van het studioprogramma voor haar rekening. Vanaf het nieuwe jaar wordt ze het vaste gezicht van het programma. Amber: 'Ik vind het een enorme eer 'Kassa' te mogen overnemen van een ervaren presentator als Brecht. De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken is spannend, maar ik heb zin dit avontuur aan te gaan samen met een fantastisch team van getalenteerde collega's. Aan een aantal thema's besteed ik graag extra aandacht binnen 'Kassa', waarbij duurzaamheid en gezondheid voor mij bovenaan staan. Ik kijk ernaar uit in januari te beginnen.'

Sahil is een nieuw gezicht voor de vaste 'Kassa'-kijker, maar zijn rol als presentator van de Belbus is hem op het lijf geschreven. Sahil: 'Mensen helpen door op creatieve manieren de grote zakenmensen op hun vingers te tikken? Ja, dat past precies in mijn straatje. Tijd om wat slingers in dat straatje te hangen!'

Voordat het nieuwe seizoen van start gaat zendt BNNVARA op 4 januari de Belbus Special uit waarin wordt teruggeblikt op de afleveringen van 2019. De 'Belbus Special' is op zaterdag 4 januari om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers