Amber Kortzorg wordt nieuwe presentator van 'Kassa'

donderdag 5 december 2019

Amber Kortzorg wordt per januari 2020 de nieuwe presentator van BNNVARA's consumentenprogramma 'Kassa'. Vanaf het nieuwe jaar vervangt ze Brecht van Hulten, die het programma de afgelopen negen jaar presenteerde.

Ook het vaste programma-onderdeel De Kassa Belbus krijgt vanaf januari een nieuwe presentator. Sahil Amar Aïssa neemt het stokje over van Renze Klamer. Het nieuwe seizoen van 'Kassa' is vanaf 11 januari iedere zaterdag om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.


Amber Kortzorg is sinds 2017 in 'Kassa' te zien als presentator van De Belbus. Begin 2019 nam ze een aantal maanden de presentatie van het studioprogramma voor haar rekening. Vanaf het nieuwe jaar wordt ze het vaste gezicht van het programma. Amber: 'Ik vind het een enorme eer 'Kassa' te mogen overnemen van een ervaren presentator als Brecht. De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken is spannend, maar ik heb zin dit avontuur aan te gaan samen met een fantastisch team van getalenteerde collega's. Aan een aantal thema's besteed ik graag extra aandacht binnen 'Kassa', waarbij duurzaamheid en gezondheid voor mij bovenaan staan. Ik kijk ernaar uit in januari te beginnen.'

Sahil is een nieuw gezicht voor de vaste 'Kassa'-kijker, maar zijn rol als presentator van de Belbus is hem op het lijf geschreven. Sahil: 'Mensen helpen door op creatieve manieren de grote zakenmensen op hun vingers te tikken? Ja, dat past precies in mijn straatje. Tijd om wat slingers in dat straatje te hangen!'

Voordat het nieuwe seizoen van start gaat zendt BNNVARA op 4 januari de Belbus Special uit waarin wordt teruggeblikt op de afleveringen van 2019. De 'Belbus Special' is op zaterdag 4 januari om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - Belgi', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers