YouTubers Jeroen van Holland, JustJade en Niels Oosthoek gaan live op Nickelodeon de strijd aan

zaterdag 5 mei 2018
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018

Ben jij er klaar voor?! Op zondag 6 mei zie je hoe de overgebleven coaches JustJade (wildcard winnaar), Jeroen van Holland en Niels Oosthoek (Gierige Gasten) met hun teams de strijd met elkaar aangaan om gekroond te worden tot koning (of koningin) van 'De Viral Fabriek'.

Deze spetterende finale wordt om 19.00 uur live uitgezonden op Viacom-zender Nickelodeon.


Wordt het de spannende luchtballonvideo van de Fruitvlogjes (team Jeroen van Holland), Bo met zijn Bo Burger Initiatief (team Niels Oosthoek) of toch de speciale slime video van Emily (team JustJade)?

In een vorige aflevering hebben de finalisten hun finale-vlog gemaakt en op het Nickelodeon YouTube-kanaal gezet waar kijkers hun favoriet hebben kunnen liken. In de live-finale worden deze vlogs beoordeeld door een professionele jury, bestaande uit Talisia Misiedjan (Casting Director bij A Million Faces), de populaire YouTuber Rutger Vink (Furtjuh) en Vice President van Nickelodeon Victor Coolman. De beoordeling van de jury en de likes van de kijker bepalen welk team De Viral Fabriek wint. De hoofdprijs: een hoogwaardig camerapakket en een professionele YouTube-training om zo een eigen kanaal op te bouwen. De presentatie van 'De Viral Fabriek' is in handen van Nienke van Dijk en Stef Poelmans.

Kijk zondag 6 mei om 19.00 uur de live finale van 'De Viral Fabriek' op Nickelodeon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers