Voorlopig geen 'Friends'-reŁnie

vrijdag 20 maart 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Het coronavirus gooit roet in het eten voor de fans van 'Friends'. De langverwachte reŁnie komt er voorlopig niet; de opnames zijn tot mei uitgesteld.

Deze maand zou de comeback van de immens populaire Amerikaanse sitcom 'Friends' opgenomen worden, maar door het coronavirus kunnen de makers van de serie die plannen opbergen. Voorlopig wordt de reünie uitgesteld naar de maand mei, maar niemand kan de evolutie van het virus voorspellen. Het is dus mogelijk dat we langer moeten wachten om de zes vrienden opnieuw aan het werk te zien.

In februari kondigden de zes hoofdrolspelers aan terug te keren. Dat nieuws sloeg in als een bom, aangezien de reünie er jarenlang niet leek te komen.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, kent een rijke geschiedenis en een onrustig recent verleden. Het is de meest diverse Arabische stad met 18 verschillende religies. In de 20e eeuw stond het bekend als het Parijs van het Oosten, maar dat veranderde met de 15 jaar durende burgeroorlog die begon in 1975. Dat kunst hier een belangrijke rol speelt, ontdekken Janina en Alastair bij hun bezoek aan de maronitische kerk hoog in de bergen, met zicht over de hele stad. De kunst in de stad doet terugdenken aan het verleden, maar omarmt ook de toekomst. Het culturele leven en de culturele rijkdom van de stad spelen een grote rol in de complexe geschiedenis en identiteit van deze stad.

'An Art Lovers' Guide', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers