Taylor Swift 'reputation' Stadium Tour exclusief op Netflix

zondag 30 december 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

Taylor Swift maakte onlangs zelf via Instagram bekend dat de opname van haar reputation Stadium Tour, de beste verkochte concert tour uit de Amerikaanse geschiedenis, vanaf 31 december exclusief en wereldwijd op Netflix te zien is.

Het epische concert bevat vuurwerk, meerdere podia en natuurlijk de twintig meter lange cobra ‘Karyn’. De volledig uitverkochte concertreeks, met maar liefst 60.000 live toeschouwers, is vanaf Oudejaarsdag voor iedereen te bekijken. En of je Oudejaarsavond nu viert in een hippe bar, tijdens een gezellige feestje met vrienden en familie of thuis op de bank met je katten: samen de Taylor Swift reputation Stadium Tour kijken is sowieso hét beste plan voor de laatste dag van het jaar!

Deze Netflix Original concert documentaire is wereldwijd en exclusief vanaf 31 december beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers