Taylor Swift 'reputation' Stadium Tour exclusief op Netflix

zondag 30 december 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

Taylor Swift maakte onlangs zelf via Instagram bekend dat de opname van haar reputation Stadium Tour, de beste verkochte concert tour uit de Amerikaanse geschiedenis, vanaf 31 december exclusief en wereldwijd op Netflix te zien is.

Het epische concert bevat vuurwerk, meerdere podia en natuurlijk de twintig meter lange cobra ‘Karyn’. De volledig uitverkochte concertreeks, met maar liefst 60.000 live toeschouwers, is vanaf Oudejaarsdag voor iedereen te bekijken. En of je Oudejaarsavond nu viert in een hippe bar, tijdens een gezellige feestje met vrienden en familie of thuis op de bank met je katten: samen de Taylor Swift reputation Stadium Tour kijken is sowieso hét beste plan voor de laatste dag van het jaar!


Deze Netflix Original concert documentaire is wereldwijd en exclusief vanaf 31 december beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers