Nieuwe tang in 'Sturm der Liebe'

donderdag 8 augustus 2019

Fans van de Duitse soap 'Sturm der Liebe' (Vitaya) mogen zich in de handen wrijven. Een nieuwe moordgriet maakt haar opwachting. En dat mag je letterlijk nemen. Personage Xenia wordt aangekondigd als 'moordlustig'.

Xenia wordt gestalte gegeven door de 49-jarige actrice Elke Winkens. Zij maakt in 'Sturm der Liebe' haar opwachting om zich te wreken op haar ex Christophe. Ze kwam namelijk te weten dat hij gaat trouwen. En dat wil de dame koste wat het kost vermijden.


Winkens vult met haar personage Xenia het gat op dat Beatrice Stahl liet, nu die werd vermoord. En een goede soap moét een slechterik hebben, zo moeten ze gedacht hebben bij ARD, de omroep die 'Sturm der Liebe' in thuisland Duitsland maakt.

Bij ons is 'Sturm der Liebe' (met succes) te volgen op Vitaya.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers