Nieuwe Netflix Original-serie 'Nightflyers' - VIDEO

donderdag 31 januari 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

Vrijdag 1 februari lanceert Netflix de nieuwe Original-serie 'Nightflyers', gebaseerd op de gelijknamige novelle van George R.R. Martin ('Game of Thrones').

In 'Nightflyers' volgen we acht wetenschappers die hopen contact te maken met buitenaards leven. Hiervoor besluiten ze met hun ruimteschip ‘The Nightflyer’ naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. De hechte groep begint elkaar echter te wantrouwen wanneer er onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren. Al snel verandert de missie in een ware nachtmerrie...'Nightflyers' is gebaseerd op het boek van George R.R. Martin ('Game of Thrones'), die ook als uitvoerend producent betrokken was.  De serie is geproduceerd door Universal Cable Productions voor Netflix, met Jeff Buhler als uitvoerend producent en showrunner, met extra uitvoerende producenten  Brian Nelson, Mike Cahill, Andrew McCarth, Gene Klein ('Suits'), David Bartis ('Suits') en Doug Liman ('Live. Die. Repeat') van Hypnotic; Alison Rosenzweig ('Jacob's Ladder', 'Windtalkers') en Michael Gaeta ('Jacob's Ladder') van Gaeta Rosenzweig Films; en Lloyd Ivan Miller en Alice P. Neuhauser van Lloyd Ivan Miller Productions.

'Nightflyers', vanaf 1 februari exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers