Nieuw seizoen 'Ice Road Rescue' op National Geographic Channel

woensdag 7 september 2016

In een nieuw seizoen van 'Ice Road Rescue' volgen de camera's van National Geographic Channel een groep dappere reddingswerkers in Noorwegen die tijdens het winterseizoen chauffeurs in nood te hulp schieten.

Het nieuwe seizoen van 'Ice Road Rescue' is vanaf 8 september iedere donderdag te zien om 22.00 uur op National Geographic Channel.


'Ice Road Rescue'
Het steenkoude winterweer in Noorwegen maakt van de wegen een ijsbaan. In deze ruige omstandigheden worden gestrande reizigers die betrokken zijn geraakt bij ongelukken uit hun benarde situatie gehaald. Dag en nacht rijden de onbevreesde reddingswerkers met zware aanhangwagens door de zuidelijke en noordelijke bergen van Noorwegen, die ze op hun duimpje kennen. Dit seizoen krijgen ze te maken met gekantelde trailers, bestuurders die onvoorbereid de weg op gaan, gevaarlijke winterstormen en reddingsoperaties die haast onmogelijk zijn om uit te voeren.

In het noorden bestaat het reddingsteam uit de jonge, maar professionele baas Kirstoffer met zijn rechterhand Erik, die elke uitdaging aangaat. En vader en zoon Jo Rogher en Ole Henrik, die als duo de wegen open en veilig proberen te houden. In het zuiden maken Thord Paulsen en de 'lone wolf' Bjorn de dienst uit. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze doen hun werk met voldoening, zijn altijd professioneel en kennen totaal geen angst.

'Ice Road Rescue', vanaf 8 september om 22.00 uur op National Geographic Channel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Françoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers