Netflix onthult de trailer van het tweede seizoen van 'Sex Education' - VIDEO

dinsdag 7 januari 2020
Foto: © Coopr/Netflix 2019

'Sex Education' is het verhaal van Otis Milburn: een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder (en sekstherapeute) Jean woont.

In seizoen 1 startten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie van waaruit Otis zijn ‘ervaringen’ en advies op het gebied van seks met zijn medeleerlingen deelt.


In seizoen 2 moet laatbloeier Otis zijn recent ontdekte seksuele drang leren beheersen om de relatie met zijn vriendin Olga te doen slagen. Tegelijkertijd wordt de spanning tussen Maeve en Otis steeds intenser. Ondertussen is Moordale Secondary in de ban van een chlamydia uitbraak, waardoor seksuele voorlichting nóg belangrijker wordt. Daarnaast zorgt de komst van een aantal nieuwelingen in de stad voor flink wat onrust.


De serie is geschreven en gecreëerd door Laurie Nunn en geproduceerd door Eleven. Het tweede seizoen wordt geregisseerd door Ben Taylor, Alice Seabright en Sophie Goodhart. Jamie Campbell, Laurie Nunn en Ben Taylor zijn als Executive Producers verbonden aan de serie.

De 'Sex Education'-cast bestaat uit Asa Butterfield ('Ender’s Game,' 'Hugo'), Gillian Anderson ('The Crown', 'The Fall'), Emma Mackey ('The Winter Lake', 'Eiffel', 'Death on the Nile'), Ncuti Gatwa ('Stonemouth', 'The Last Letter From My Lover'), Connor Swindells ('The Vanishing', 'VS'), Aimee-Lou Wood ('Louis Wane'), Kedar Williams-Stirling ('Will', 'Roots', 'Wolfblood'), Chaneil Kular ('Informer'), Simone Ashley ('Broadchurch'), Mimi Keene ('Tolkien', 'Close'), Tanya Reynolds ('Emma', 'Delicious'), Mikael Persbrandt ('Invisible Heroes', 'The Girl in the Spider’s Web', 'The Hobbit', 'King Arthur'), Patricia Allison ('Les Miserables', 'Moving On'), Jim Howick ('Broadchurch'), Rakhee Thakrar ('Four Weddings and a Funeral'), Samantha Spiro ('Game of Thrones', 'Tracey Ullman’s Show', 'Babs', 'Doctor Who') en Alistair Petrie ('Deep State', 'Rogue One', 'Night Manager').

'Sex Education' seizoen 2 is vanaf 17 januari 2020 exclusief en wereldwijd beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers