Netflix' 'Isn't It Romantic' met Rebel Wilson donderdag beschikbaar

woensdag 27 februari 2019

Mogen we je voorstellen aan 'Isn't It Romantic', de nieuwe Netflix Original romantische komedie met Rebel Wilson en Liam Hemsworth. De film is vanaf 28 februari te zien op Netflix.

De New Yorkse architect Natalie (Rebel Wilson) doet haar best om op haar werk op te vallen, maar ze wordt vooral gevraagd om koffie en bagels te halen en niet om de volgende wolkenkrabber van de stad te ontwerpen. En alsof het niet nog erger kon, raakt Natalie, die nogal cynisch is als het om liefde gaat, na een ontmoeting met een overvaller bewusteloos. Wanneer ze wakker wordt, ontdekt ze dat haar leven plotseling haar ergste nachtmerrie is geworden - een romantische komedie - en zij speelt de hoofdrol.

De cast van 'Isn't It Romantic' bestaat onder meer uit de sterren Liam Hemsworth als Blake, de knappe klant van Natalie; Adam Devine als haar oprechte en beste vriend Josh en Priyanka Chopra als yoga-ambassadeur Isabella.

'Isn't It Romantic' is vanaf 28 februari exclusief te zien op op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers