MTV lanceert nieuwe documentaire: 'Jennifer Lopez: The Ride'

donderdag 20 december 2018

Viacom-zender MTV zend in bijna 180 landen vanaf 21 december de show 'Jennifer Lopez: The Ride' uit. De documentaire focust zich op Jennifer's reis, gedurende het opbouwen van haar ​​carrière - en merk.

De documentaire neemt je mee naar hoe de megaster van een meisje uit de Bronx één van de grootste artiesten ter wereld is geworden.


'Jennifer Lopez: The Ride' gaat in première op MTV op 21 december om 20.45 uur. Om in de Lopez stemming te blijven kunnen fans haar op dezelfde dag ook in de bioscoop zien met de première van haar nieuwe film, 'Second Act'.

Dingen die je misschien nog niet wist over Jennifer Lopez:

- Lopez' haar aankomende film, Second Act, wordt haar 34e film.
- Na twee jaar als een Fly Girl in de bekende '90s show 'In Living Colour', werd Lopez ingehuurd als tourdanser voor Janet Jackson, maar dit weigerde ze en ze besloot zich toch te focussen op haar acteer carrière.
- Om door te breken in de muziekwereld financierde Lopez haar eigen demo. Haar demo belandde uiteindelijk op de tafel bij Tommy Mottola die toentertijd Head of Sony Music was. Dit alles leidde tot haar debuutalbum 'On the 6'.
- MTV's 'The Ride' is een dynamische, pittige en pakkende docu-serie die de reis naar sterrenstatus van muziekartiesten laat zien. Met verhalen uit hun kindertijd, exclusieve persoonlijke interviews en beelden achter de schermen, geeft de show fans directe en intieme toegang tot enkele van 's werelds beste artiesten. Voorgaande afleveringen waren onder andere gericht op Rita Ora, Fifth Harmony, Green Day and Martin Garrix.

'Jennifer Lopez: The Ride' is geproduceerd voor MTV door Creature Films. En de uitvoerende producenten voor MTV zijn Bruce Gillmer en Jennifer Demme Harris.

'Jennifer Lopez: The Ride', vrijdag 21 december om 21.45 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers