MTV lanceert nieuwe documentaire: 'Jennifer Lopez: The Ride'

donderdag 20 december 2018

Viacom-zender MTV zend in bijna 180 landen vanaf 21 december de show 'Jennifer Lopez: The Ride' uit. De documentaire focust zich op Jennifer's reis, gedurende het opbouwen van haar ​​carrière - en merk.

De documentaire neemt je mee naar hoe de megaster van een meisje uit de Bronx één van de grootste artiesten ter wereld is geworden.


'Jennifer Lopez: The Ride' gaat in première op MTV op 21 december om 20.45 uur. Om in de Lopez stemming te blijven kunnen fans haar op dezelfde dag ook in de bioscoop zien met de première van haar nieuwe film, 'Second Act'.

Dingen die je misschien nog niet wist over Jennifer Lopez:

- Lopez' haar aankomende film, Second Act, wordt haar 34e film.
- Na twee jaar als een Fly Girl in de bekende '90s show 'In Living Colour', werd Lopez ingehuurd als tourdanser voor Janet Jackson, maar dit weigerde ze en ze besloot zich toch te focussen op haar acteer carrière.
- Om door te breken in de muziekwereld financierde Lopez haar eigen demo. Haar demo belandde uiteindelijk op de tafel bij Tommy Mottola die toentertijd Head of Sony Music was. Dit alles leidde tot haar debuutalbum 'On the 6'.
- MTV's 'The Ride' is een dynamische, pittige en pakkende docu-serie die de reis naar sterrenstatus van muziekartiesten laat zien. Met verhalen uit hun kindertijd, exclusieve persoonlijke interviews en beelden achter de schermen, geeft de show fans directe en intieme toegang tot enkele van 's werelds beste artiesten. Voorgaande afleveringen waren onder andere gericht op Rita Ora, Fifth Harmony, Green Day and Martin Garrix.

'Jennifer Lopez: The Ride' is geproduceerd voor MTV door Creature Films. En de uitvoerende producenten voor MTV zijn Bruce Gillmer en Jennifer Demme Harris.

'Jennifer Lopez: The Ride', vrijdag 21 december om 21.45 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hélène vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op Eén.

Dossiers