'Mowgli' verschijnt 7 december op Netflix - VIDEO

vrijdag 9 november 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

Netflix maakte de releasedatum bekend van de nieuwe, wereldwijd aangekochte film 'Mowgli' en toont de eerste beelden en trailer. Het visuele spektakel is vanaf 7 december beschikbaar op Netflix.

De film vertelt het hartverwarmende avontuur van het weeskind Mowgli (Rohan Chand), die als baby alleen werd achtergelaten in de jungle en is grootgebracht door wolven. Tijdens zijn zoektocht naar de plek waar hij echt thuishoort, liggen grote gevaren op de loer, niet alleen van de tijger Shere Khan, maar ook de aanwezigheid van mensen in de buurt van de jungle.

'Mowgli' is een live action verfilming van Rudyard Kipling’s boek 'The Jungle Book', vertaald door een sterke cast, waaronder Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch en Naomi Harris en geregisseerd door motion-capture specialist Andy Serkis. 'Mowgli' is een film met bekende karakters en een geliefd verhaal, in een rauwe, donkere vertelling.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers