Koen Kardashian en Jaimie Vaes presenteren 'Just Tattoo of Us Benelux'

maandag 21 januari 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

Na de succesvolle - en schokkende - seizoenen in de UK en Amerika, volgt MTV nu met haar eerste seizoen van 'Just Tattoo of Us Benelux'!

Naast de splinternieuwe lokale versie van het programma, introduceert MTV ook haar nieuwste talent; Jaimie Vaes, die samen met MTV host Koen Kardashian de presentatie verzorgt. Wekelijks begeleiden ze de deelnemende duo's bij de spannende, hilarische en pijnlijke (letterlijk en figuurlijk) momenten. MTV's 'Just Tattoo of Us Benelux' is Jaimie's eerste televisieprogramma als presentatrice.


In de Nederlandstalige versie van MTV's 'Just Tattoo of Us' verwelkomen Koen en Jaimie verschillende duo’s: vrienden, familie of koppels, die voor elkaar een tattoo ontwerpen. Maar er is een catch: ze krijgen de tattoo pas te zien wanneer deze al is vereeuwigd op hun huid; de ultieme vertrouwenstest. De tattoo-designs lopen uiteen van grappig, tot inspirerend, van hartverwarmend tot ronduit awkward!

Over Koen Kardashian
Koen presenteert sinds 2016 voor MTV en is hét gezicht van 'Instafamous', 'Meekijken met' (waarin hij een aflevering kijkt met de 'Ex on the Beach: Double Dutch'-cast en hun vrienden en familie) en diverse MTV specials. Koen startte zijn carrière als model en heeft als influencer inmiddels een grote following opgebouwd.

Over Jaimie Vaes
Jaimie heeft een zeer succesvolle carrière als styliste. Ze stylet een keur aan grote (inter)nationale sterren. Op instagram verwent ze haar grote following regelmatig met prachtige plaatjes van onder andere haar tweede woonplaats Ibiza en haar leven samen met superster Lil' Kleine.

'MTV's Just Tattoo of Us Benelux' is vanaf 17 maart elke zondag om 21.30 uur te zien op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers