Het verhaal achter de krantenkoppen in nieuw seizoen van 'Keeping Up With The Kardashians'

woensdag 18 september 2019

De hitserie van televisiezender E! komt terug voor haar zeventiende seizoen. 'Keeping Up With The Kardashians' is vanaf 15 september te zien op E!

In de nasleep van het verschrikkelijke verraad wat haar en de familie verwoest en verward heeft achtergelaten, gaat Khloé dit seizoen op zoek naar rust en herstel. Ze krijgt te maken met onbekende co-ouderschap problemen en verschillende tegenslagen die op haar pad komen.


Terwijl Kim vol verwachting van haar vierde kind is, krijgt ze een zenuwslopende medische diagnose die haar leven voor altijd kan veranderen. Ondertussen bereikt Kourtney een mijlpaal, zij viert dit jaar namelijk haar 40e verjaardag. In wat langzamerhand een familietraditie begint te worden, gaan Kendall, Kylie, Kim en Kris naar New York voor het glamoureuze Met Ball.

In ware Jenner en Kardashian stijl geeft Kylie een extravagant feest voor de verjaardag van Khloé waar nog lang over gesproken zal worden. Spanning stijgt als de familie verdeeld raakt nadat Scott ongevraagd ouderschapsadvies krijgt van Corey, de vriend van Kris. Net wanneer het lijkt alsof niemand in de familie het met elkaar eens kan worden, regelt kris een reis naar Wyoming voor een ouderwetse paardentocht om weer wat dichter bij elkaar te komen.

In de serie willen Kim en Khloé dichterbij hun kijkers komen omdat ze zorgen hebben dat niet alle familieleden even veel delen met de camera’s als dat zij horen te doen. Ze dreigen met drastische maatregelen als niet iedereen zich wat meer gaat inzetten. Terwijl ze met veel tegenslagen te maken krijgen, willen de Kardashians bewijzen dat de krantenkoppen altijd slechts een deel van het verhaal vertellen. Ze tonen aan dat de familie obstakels overwint op haar eigen manier.

'Keeping Up with the Kardashians' is geproduceerd door Ryan Seacrest Productions en Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest dient als uitvoerend producent bij Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West and Khloé Kardashian zijn uitvoerend producenten. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan en Amanda Weinstein zijn uitvoerend producers bij Bunim/Murray.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Voormalig special forces-soldaat Jack Tuliver is de laatste jaren aan de slag als professioneel dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren. De overval krijgt echter een verrassende wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Tuliver kan ontsnappen maar neemt - zonder hij het goed en wel beseft - een kostbaar schilderij van Van Gogh mee. De criminelen die hij net heeft afgeschud, willen het - koste wat het kost - in handen krijgen, terwijl ook de Roemeense politie en zelfs de NAVO zich met de kwestie bemoeit.

'7 Seconds', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers