Epische nieuwe beelden van Netflix Original Series 'The Witcher' en 'The Dark Crystal: Age of Resistance'

zaterdag 20 juli 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

Netflix heeft vrijdag 19 juli, tijdens San Diego Comic Con 2019, de teaser trailer van de langverwachte nieuwe Netflix Original series 'The Witcher' vrijgegeven.

Daarnaast zijn ook er ook nieuwe beelden van 'The Dark Crystal: Age of Resistance' onthuld.  


Over 'The Witcher': gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is 'The Witcher' een episch verhaal over familie en het lot. De eenzame monsterjager Geralt of Rivia probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende 'Continent' te vinden.

De cast bestaat uit onder meer hoofdrolspeler Henry Cavill, die de rol speelt van Geralt of Rivia. De andere hoofdrollen zijn voor Anya Chalotra als Yennefer en Freya Allan als Ciri.


'The Witcher' is te volgen via de officiële kanalen: Instagram, Facebook of Twitter.

Over 'The Dark Crystal: Age of Resistance': gebaseerd op de baanbrekende 1982 film van Jim Henson. In deze prachtige, nieuwe prequel, ontdekken drie Gelflings het afschuwelijke geheim achter de krachten van Skeksis. Ze beginnen aan een epische reis om de rebelse strijdmachten aan te wakkeren in een poging de wereld te redden van de ondergang.


'The Dark Crystal'-fans kunnen alles omtrent de serie volgen op Instagram, Facebook of Twitter.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers