David Spade is Roast Master voor 'Comedy Central Roast of Rob Lowe'

maandag 25 juli 2016

Comedian en acteur David Spade mag zich straks de Roast Master noemen van de 'Comedy Central Roast of Rob Lowe'.

David Spade: 'Comedy Central asked a bunch of ugly guys to make fun of a good looking guy. I said yes right away. Then I realized I wasn’t the good looking guy.'


Op Comedy Central Nederland en Vlaanderen wordt 'The Roast of Rob Lowe' op woensdag 7 september om 22.00 uur uitgezonden.

Houd #LoweRoast in de gaten voor het laatste nieuws.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers