Bekende troublemaker arriveert zondag in MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch'

zaterdag 15 december 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Vorige week maakten we kennis met de spontane Harrie, de ex van Angelica. Hij nam Djessy mee op een leuke date. Als tegengeluid gaf Elias zijn ketting aan zijn ex Renske, maar de Tablet of Terror laat zich niet zomaar kennen en stuurde vervolgens Harrie op een succesvolle date met Renske...

Gelukkig bracht de avond goede afleiding met een tof piratenfeest!


Het feest is in volle gang en dan maakt de eerste Ex, Mezdi, direct zijn opwachting op het strand. Hij ontvangt een warm welkom van de zelfbenoemde King of the House Brody.

Renan maakt ondertussen werk van zijn veroverde piratenschat. Hij en Viktor worden steeds closer...

Diaz, Lena en Robin worden naar het strand gestuurd door de Tablet of Terror. En dat vindt Stacy niet zo leuk...

Langzamerhand ontstaat er een band tussen meerdere bewoners van de villa. Djessy laat Elias een klein beetje dichterbij komen..

Renske wordt op date gestuurd met de nieuwste aanwinst in de villa en Renan laat zijn oog vallen op iets anders moois, maar daarvoor moet hij wel eerst veilig beneden komen...

En Robin gooit ondertussen de hengel eens uit..

Is het einde van de romance tussen Robin en Stacy nu dan toch in zicht? Hoe zit het met de NeverEnding jacht van Elias op Djessy? En hoe reageert de villa op de komst van de nieuwe onrustzaaier? Er staat van alles te gebeuren in deze nieuwe aflevering vol twists en drama.

Wil je weten welke 3 Exen deze week hun opwachting maken in de villa?  Check a.s. zondag om 22.00 uur de vijfde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op mtv.nl en in de MTV Play App.

Meteen na de aflevering is er dit seizoen een 'Meekijken Met...' op zender, waarin MTV-host Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur zie je op MTV hoe Robin de aflevering bekijkt met zijn vrienden en maatje uit de villa: Harrie!

Direct na de uitzending kun je de aflevering bekijken op de MTV play app en op mtv.nl. Daar vind je daarnaast toffe exclusieve video's, zoals The Morning After The Night Before, Het Verhaal Achter de Ex en de Most Likely Tag.

'Ex On The Beach: Double Dutch', elke zondag om 22.00 uur op MTV. Kun je er geen genoeg van krijgen? Check alles over 'Ex On The Beach: Double Dutch' op mtv.nl en in de MTV Play App.

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers