Amazon kondigt releasedatum van 'The Walking Dead: World Beyond' aan

zaterdag 14 maart 2020
Foto: © Amazon Prime Video/BOBBERY AMSTERDAM 2019

'The Walking Dead: World Beyond' is vanaf 13 april 2020 te zien is op Prime Video. Amazon deelt ook een nieuwe selectie beelden uit de derde serie van 'The Walking Dead'.

Na de succesvolle release van 'The Walking Dead' and 'Fear the Walking Dead', is de volgende serie gemaakt door Scott M. Gimple, met Matt Negrete als co-creator en showrunner. Sterren in de serie zijn Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston en Nico Tortorella.


'The Walking Dead: World Beyond' heeft gaststerren zoals Natalie Gold ('Succession', 'The Land of Steady Habits') als Lyla, een mysterieus personage, die vanuit haar eigen geloof, in de schaduw te werk gaat, Al Calderon ('Step Up: High Water') als Barca; Scott Adsit ('Veep', '30 Rock') als Tony; en Ted Sutherland ('Fear Street', 'Rise') als Percy.

'The Walking Dead: World Beyond' richt zich op de eerste generatie die in de zombie wereld is opgegroeid. Sommigen zullen helden worden, sommigen worden schurken, uiteindelijk zal iedereen voor altijd veranderen. Allemaal zijn ze volwassen en hebben ze hun eigen identiteit, zowel goed als slecht.

De nieuwe serie van 'The Walking Dead' is geproduceerd door AMC Studios en zal beschikbaar zijn op Prime Video in heel Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Europa (met uitzondering van Spanje en Portugal). De serie zal op AMC beschikbaar zijn in Noord- en Zuid-Amerika, Spanje en Portugal.

'The Walking Dead: World Beyond' zal beschikbaar zijn op Amazon Prime Video in Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en een selectie van landen in Europa.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers