Dan toch geen Harry-Potter-serie?

woensdag 10 juli 2019
Harry Potter (© Warner Bros.)

Slecht nieuws voor de hoopvolle fans van Harry Potter. Schrijfster J.K. Rowling heeft gezegd dat er niét gewerkt wordt aan een tv-serie rond Harry Potter. Dat zegt RTL Boulevard.

Vorige week nog werden de oude geruchten over een Potter-reeks voor televisie nieuw leven ingeblazen door meer details die bekend raakten. Zo zou de serie zich gaan afspelen in de tijd voor de boekenreeks. En de serie zou bedoeld zijn voor de HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner Bros.


Maar nu heeft J.K. Rowling, de schrijfster die Harry Potter bedacht, die geruchten de kop ingedrukt. 'Er zijn momenteel geen plannen om de Harry Potter-verhalen om te zetten naar een televisieserie. Ieder bericht hierover is puur giswerk', zo zegt ze.

Toch blijven veel fans hopen. Volgens hen ontkent Rowling namelijk niet dat er een serie rond het Harry Potter-universum in de maak is. Ze stelt enkel dat er géén Potter-verhalen bewerkt worden. Afwachten...

Bron: RTL Boulevard


Lees ook:
Misschien tv-reeks rond Harry Potter

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Naast Thierry en Sanne en Henk en Chantal wordt nu ook het derde koppel van het experiment onthuld. Kimberly is al elf jaar vrijgezel en zoekt een echte soulmate. Robin heeft aan vrouwelijke aandacht geen gebrek, maar is eraan toe zich te settlen.Bij Henk en Chantal lopen de spanningen op nu de trouwdag nadert. Iedereen vraagt zich af of de bruid dit wel zal volhouden.

'Married At First Sight Nederland', om 20.30 uur op Vitaya.

Dossiers