Dossier - VRT-crisis 2019-2020

logo VRT logo VRT

Het stormt bij de VRT. De openbare omroep moet besparen, moet onderhandelen voor een nieuwe beheersovereenkomst en moet op zoek naar een nieuwe CEO. Alle artikels over het onderwerp in dit dossier.

Brussels parket opent strafonderzoek naar mogelijke wantoestanden bij VRT

Er komt een opsporingsonderzoek naar mogelijke wantoestanden bij de VRT die onlangs bekend geraakten na de audit. Dat vernam de krant De Tijd van het Brussels parket.

Lees meer

Personeelsplatform 'Iedereen VRT' woedend over 'frauduleuze praktijken'

Het personeelsplatform 'Iedereen VRT' reageert woedend na berichten in de pers over 'frauduleuze praktijken' binnen de top van de openbare omroep. Het ongenoegen zit diep, zo blijkt uit een verklaring op Facebook.

Lees meer

Vlaamse regering wil stevig ingrijpen bij de VRT

Binnenkort wordt tussen de openbare omroep VRT en de Vlaamse regering de nieuwe beheersovereenkomst voor de periode 2021 tot 2025 gesloten. En daarvoor werden de voorbije weken hoorzittingen gehouden in het Vlaams Parlement.

Lees meer

Wie van deze 3 wordt de nieuwe VRT-baas?

'Wie van de drie?' klinkt het vandaag in de wandelgangen van de VRT. Geen comeback van het bekende tv-format, wel de nakende bekendmaking van de nieuwe CEO van de VRT. Morgen zou de Vlaamse regering mogelijk een beslissing nemen.

Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

De 54-jarige Rotterdammer John is altijd al een stevige drinker geweest, maar wanneer zijn grote liefde Adele overlijdt aan de gevolgen van leukemie, is het hek helemaal van de dam. Zijn kinderen Nathalie en Giovanni maken zich grote zorgen. Wanneer Maarten aan de slag gaat met de familie, blijkt al gauw dat het gebruik van alcohol en drugs niet alleen een probleem van vader John is.

'Verslaafd', om 21.40 uur op VTM 2.

Dossiers