Zaterdag en dinsdag komen de Rode Duivels in actie bij VTM

vrijdag 15 november 2019

BelgiŽ gaat sowieso naar het EK. Met 24 punten op 24 is de deelname van de Rode Duivels aan het Europees kampioenschap volgend jaar in juni een zekerheid.

Maar de Duivels willen een perfect rapport voorleggen en de maximumscore in hun groep behalen. Daarvoor moeten ze dus de twee aankomende duels, tegen Rusland en Cyprus, nog tot een goed einde brengen. Op zaterdag 16 november in de vroege avond, om 17.40 uur, zetten de Duivels voor de eerste keer sinds het WK nog eens voet op Russische bodem. Tijdens de heenmatch pakten de Belgen de Russen in met een mooie 3-1. Op dinsdag 19 november om 20.25 uur spelen Lukaku en co dan de afsluiter van de kwalificatiecampagne in hun eigen stadion tegen Cyprus. De Koninklijke Belgische Voetbalbond kondigde voor die laatste wedstrijd een heuse galamatch aan, met live muziek en duizenden feestvlaggen.


Presentator Maarten Breckx ontvangt zaterdagavond analisten Marc Degryse en Jan Mulder in de studio. Dinsdagavond nodigt Maarten Marc Degryse, Jan Mulder en Timmy Simons uit in het Koning Boudewijnstadion. Commentaar is er bij beide wedstrijden van Dirk Derferme. Rusland-België en België-Cyprus zijn live te volgen bij VTM, via VTM GO en in de HLN-app.

Door de match op zaterdag start het VTM NIEUWS die avond uitzonderlijk om 20.20 uur.

Rusland – België, zaterdag 16 november om 17.40 uur en België – Cyprus, dinsdag 19 november om 20.25 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiŽle wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers