Zaterdag en dinsdag komen de Rode Duivels in actie bij VTM

vrijdag 15 november 2019

België gaat sowieso naar het EK. Met 24 punten op 24 is de deelname van de Rode Duivels aan het Europees kampioenschap volgend jaar in juni een zekerheid.

Maar de Duivels willen een perfect rapport voorleggen en de maximumscore in hun groep behalen. Daarvoor moeten ze dus de twee aankomende duels, tegen Rusland en Cyprus, nog tot een goed einde brengen. Op zaterdag 16 november in de vroege avond, om 17.40 uur, zetten de Duivels voor de eerste keer sinds het WK nog eens voet op Russische bodem. Tijdens de heenmatch pakten de Belgen de Russen in met een mooie 3-1. Op dinsdag 19 november om 20.25 uur spelen Lukaku en co dan de afsluiter van de kwalificatiecampagne in hun eigen stadion tegen Cyprus. De Koninklijke Belgische Voetbalbond kondigde voor die laatste wedstrijd een heuse galamatch aan, met live muziek en duizenden feestvlaggen.


Presentator Maarten Breckx ontvangt zaterdagavond analisten Marc Degryse en Jan Mulder in de studio. Dinsdagavond nodigt Maarten Marc Degryse, Jan Mulder en Timmy Simons uit in het Koning Boudewijnstadion. Commentaar is er bij beide wedstrijden van Dirk Derferme. Rusland-België en België-Cyprus zijn live te volgen bij VTM, via VTM GO en in de HLN-app.

Door de match op zaterdag start het VTM NIEUWS die avond uitzonderlijk om 20.20 uur.

Rusland – België, zaterdag 16 november om 17.40 uur en België – Cyprus, dinsdag 19 november om 20.25 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers