X Factor: Rm'Ny naar huis!

maandag 3 oktober 2005

De eerste liveshow van 'X Factor' is afgelopen. Het publiek gaf de minste stemmen aan Rm'Ny en Helena. Uiteindelijk besliste de jury dat 'X Factor' afgelopen is voor het trio Rm'Ny.

Hun

versie van 'Lady Marmalade' kon niet overtuigen. Toch zorgt dit format voor een enigzins verrassend einde. Na het stemmen van televisiekijkend Vlaanderen moeten de coaches/jury kiezen wie van de twee gebuisden uiteindelijk naar huis moet. Dat zowel Kris als Jean niet gingen kiezen om hun poulains weg te sturen was meteen duidelijk. Zo lag de hartverscheurende keuze in handen van Lilianne St-Pierre. Zij volgde haar hart en gaf Helena een tweede kans.

Onze reporter is ter plaatse en zorgt maandag voor de eerste reacties en foto's.

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers