'X Factor': juryleden weten welke groep ze coachen

dinsdag 23 september 2008

Dinsdagavond werd tijdens de laatste auditie-aflevering van 'X Factor' duidelijk welke groep kandidaten toegewezen werd aan welk jurylid. Zowel Do, Kris als Maurice reageerden tevreden met de keuze van de productieploeg.

Zang

ers Do keek uit naar de kandiaten tussen de 16 en 24 jaar, maar kreeg uiteindelijk de categorie 'groepen' onder haar leiding. Praga Khan-frontman Maurice Engelen kreeg uiteindelijk de kandidaten tussen 16 en 24 jaar onder zijn hoede en Kris wauters is vanaf nu de coach van de + 25 jarigen.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers