X Factor: interview met Véronique

woensdag 5 oktober 2005

Ze is met haar 32 jaar de oudste van de groep van Kris Wauters. Maar toch was het voor Véronique ook bang bibberen tijdens de eerste live-show van X Factor. De jury had vrij negatieve commentaar klaar liggen. Maar kijkend Vlaanderen stuurde haar nog niet naar huis. Onze reporter Bart had na de uitzending een babbeltje met Véronique over haar X Factor – ervaring.


ONG>Véronique, welk gevoel overheerst er na de eerste uitzending van X Factor?
Er valt toch wel een pak druk van mijn schouders af. Het was een enorm zenuwslopende periode. Heel de week al moest ik repeteren voor deze show. Camera's, monotoring en oortjes zijn nieuwe dingen, die ik heb leren gebruiken. Op zich heb ik enorm veel bij geleerd. Maar het is wel degelijk aanpassen.

Stilletjes werd geopperd dat dit een verkeerde nummerkeuze was.
Ik voelde mij heel goed bij dat nummer. Wat ik hier wel toegeef is, dat ik het vroeger nog nooit had gezongen. De muziek is wel een beetje aangepast. De versie, die ik heb gebracht, klinkt wat voller. Er zijn onder meer wat blazers bij gestoken. Ik voelde me er zelf wel goed bij. Borderline is een opzwepend liedje, waarbij ik goed kan bewegen. Dus ideaal voor mij.

De jury was niet mals voor jou. Hoe hard weegt nu de negatieve commentaar?
Ik schrok wel op het moment zelf. Maar ik had me toch wel op het ergste voorbereid Ik moest ook als laatste optreden. Ik denk dat de eerste en de laatste dat tikkeltje zenuwen meer hebben.

Wat ga je er nu aan doen?
Ik ga er nog eens een nachtje over slapen hoe ik me moet verbeteren tegen volgende week.

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor België - Brazilië in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine België het grote Brazilië bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend België nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers