Word zelf special guest in 'Debby & Nancy's Warme Winter Show'

donderdag 6 september 2012

Vanaf 13 oktober zijn Debby & Nancy terug op het VTM-scherm en presenteren ze op zaterdagavond helemaal live vanuit de Antwerpse Zuiderkroon hun 'Warme Winter Show'. Het wordt een hartverwarmend familiespektakel.

Er zijn bekende gasten, een big band, live-zang, Jonas Van Geel als master of ceremony, pikant variété, danseressen... én gewone maar des te 'schonere' mensen die in de schijnwerpers worden gezet.


De ravissante diva’s openen hierbij dan ook de zoektocht naar 'ware' helden, pittige madammen van 60+, mensen met ontroerende verhalen of wensen, mensen die verrassende remedies hebben tegen vaak heel oud zeer of die de wind van voren krijgen maar toch doorgaan, en andere bijzondere mensen. Wil je meer weten? Lees dan even verder!

Debby & Nancy zoeken pittige madammen (60+)
Debby & Nancy willen een man! Niet voor zichzelf natuurlijk, maar voor jou! Of voor je tante, je hartsvriendin, mama of zelfs je ex. Ben je of ken je een pittige madam van 60+ die een man wil, maar die eigenlijk niet echt nodig heeft, stevig in het leven staat en vooral geniet? Dan ben je of ken je the one voor één van die fantastische single mannen die nog rondloopt en nee durft te zeggen tegen jonge poppemiekes.

Mail 60+DATING naar debbyennancy@vtm.be en vertel wat meer over jezelf of je dating-kandidaat. Vergeet zeker je telefoonnummer niet te vermelden en wie weet bezorgen Debby & Nancy je binnenkort de man van je leven … of een toyboy…

Debby & Nancy zoeken ware helden
Ken jij iemand die voor een ander iets heldhaftigs gedaan heeft, die zich opgeofferd heeft, het verschil maakte voor die ene onbekende of uitzonderlijke moed vertoonde? Ken jij de echte helden uit het volk, die niet in de media komen?

Mail hun verhaal en wie weet nodigen Debby & Nancy de helden straks uit zodat heel Vlaanderen hen kan vieren! Iedereen BV!

Mail HELD! naar debbyennancy@vtm.be, vermeld je telefoonnummer en doe je verhaal uit de doeken! Maar vertel de echte helden niets, want zij moeten verrast worden.

Debby & Nancy hebben een zwak voor ontroerende momenten
Debby & Nancy willen het hart van Vlaanderen verwarmen. Niet alleen, maar samen met jou. Denk jij met jouw verhaal of wens anderen tot tranen toe te kunnen roeren. Dan ben jij de warmbloedige persoon die de ravissante diva’s zoeken.'

Heb je dus heimwee naar iets, wil je je eerste lief nog eens terug zien, afscheid nemen van iemand of live op tv zeggen 'ik zie U graag'… Kortom wil je je ontroering delen…

Beschrijf kort jouw emo-moment en vergeet zeker je telefoonnummer niet achter te laten op debbyennancy@vtm.be.

Alles kan, alles mag, niks moet bij Debby & Nancy
Kan je iets? Wil je anticrisistips delen? Heb je een geweldig idee? Wil je je baas verbazen? Heb je een knolselder in de vorm van een banaan? Zoek je een job? Ben je iets kwijt? Heb je iets gevonden? Wil je een mop vertellen? Heb je een doel voor deze winter? Of heb je gewoon altijd al iets willen doen zoals simpelweg vliegen naar de maan...

Stuur dan een mailtje naar debbyennancy@vtm.be.Wees zeker niet verlegen want alles mag, alles kan en niks moet. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden en wie weet hangen Debby & Nancy binnenkort aan de lijn om jou uit te nodigen als één van de sterren in hun 'Warme Winter Show'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

John McClane reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon, Jack McClane, te helpen. Die is betrokken geraakt bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

'A Good Day To Die Hard', film uit 2013 met oa. Bruce Wiilis, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers