Wie is jouw favoriet voor de vrijstelling in 'Mijn Restaurant!'?

zaterdag 11 april 2009

Donderdag werden in 'Mijn Restaurant!' de eerste nominaties bekend gemaakt. Het werd een verrassende nominatieronde. Niet de minst goeie, maar wel de restaurants met (volgens de jury) het meeste potentieel werden door de jury aangeduid.


ONG>De eerste genomineerden van 'Mijn Restaurant!' in 2009 zijn:

  • Dell'Anno - Kortrijk (Claudio en Galle)
  • Bigarreaux - Sint-Truiden (Ann en Tom)

Jij kan, als kijker, stemmen voor een van beide genomineerden. Zo schenk je jouw favoriet een vrijstelling voor de eerste definitieve sluiting. Meer informatie over hoe je stemt, vind je terug op de website van vtm.

Via TV-Visie kan je echter aangeven wie volgens jou het finaleticket het meeste verdient. Klik door naar de poll en stem nu op jouw favoriet.

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers