Wie is jouw favoriet voor de vrijstelling in 'Mijn Restaurant!'?

zaterdag 11 april 2009

Donderdag werden in 'Mijn Restaurant!' de eerste nominaties bekend gemaakt. Het werd een verrassende nominatieronde. Niet de minst goeie, maar wel de restaurants met (volgens de jury) het meeste potentieel werden door de jury aangeduid.


ONG>De eerste genomineerden van 'Mijn Restaurant!' in 2009 zijn:

  • Dell'Anno - Kortrijk (Claudio en Galle)
  • Bigarreaux - Sint-Truiden (Ann en Tom)

Jij kan, als kijker, stemmen voor een van beide genomineerden. Zo schenk je jouw favoriet een vrijstelling voor de eerste definitieve sluiting. Meer informatie over hoe je stemt, vind je terug op de website van vtm.

Via TV-Visie kan je echter aangeven wie volgens jou het finaleticket het meeste verdient. Klik door naar de poll en stem nu op jouw favoriet.

Kijk nu naar 'Mijn Restaurant'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op En.

Dossiers