Werner De Smedt stopt met 'Zone Stad' (vtm)

donderdag 30 juli 2009

Werner De Smedt verdwijnt uit de vtm-serie 'Zone Stad'. De acteur heeft iets met opstappen bij politiereeksen. Eerder in zijn carrière verdween hij al met stille trom uit de succesreeks 'Flikken'. Nu is het de beurt aan 'Zone Stad', zowat de Antwerpse 'Flikken'-variant van Vtm. Naar de reden van zijn vertrek hebben we het raden. Feit is wel dat De Smedt in de loop van seizoen vijf uit de serie zal worden geschreven.

F


orensisch onderzoeker Lucas Neefs, het personage van Werner De Smedt in de reeks, vertrekt in het komende seizoen richting Verenigde Staten. Dat zijn personage ooit nog terugkeert in de reeks, is weinig waarschijnlijk. De makers van de reeks zijn immers al druk in de weer met het zoeken naar een vervanger. Al weet je dat in series natuurlijk nooit.

Wie onder meer Tine Van den Brande, Peter Van Asbroeck, George Arendell, Warre Borgmans, Guy Van de Sande en Lien Van de Kelder eens aan het werk wil zien, rept zich best snel naar Antwerpen. Daar lopen de opnames nog tot eind november. Ten vroegste begin december zou de reeks bij vtm te zien zijn.

Bron: GVA.be


Lees ook:
Werner De Smedt stopt dan toch niet met 'Zone Stad'

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers