VTMKZOOM verwelkomt nieuwe Kaztaar Nathan Naenen

maandag 1 februari 2016

VTMKZOOM heeft er een nieuwe Kaztaar bij: Nathan Naenen. Samen met Olga Leyers en Bab Buelens wordt hij het gezicht van de kinderzender.

Op maandag 8 februari is hij voor de eerste keer te zien in het gloednieuwe seizoen van 'De Funnie Show'. Dat heeft hij zelf aangekondigd in een videoboodschap. Alle kinderen die Nathan beter willen leren kennen kunnen vanaf nu hun vragen insturen via vtmkzoom.be. De nieuwe Kaztaar zal die beantwoorden in 'De Funnie Show'.


Nathan: '2016 begint voor mij met een nieuw avontuur. Ik kijk er enorm naar uit om de VTMKZOOM-kijkers te leren kennen en vooral om heel veel plezier met hen te beleven. Ik ben benieuwd welke vragen ze allemaal op me gaan afvuren via de site… laat maar komen (lacht).'

De 19-jarige Nathan is geen onbekende voor de VTMKZOOM-kijkers: in de fictiereeks 'Kattenoog' vertolkte hij Boris, de cameraman van het griezelkanaal BOE tv. Nathan was ook al bij VTM te zien: hij speelde de rol van Jasper Desmet in de VTM-sitcom 'Altijd Prijs' en de 'Familie'-kijkers kennen hem van zijn gastrol als Kobe Vermiert vorig jaar.

Nathan vanaf 8 februari in gloednieuw seizoen van 'De Funnie Show'
De komst van Nathan valt samen met de start van het nieuwe seizoen van 'De Funnie Show'. Vanaf maandag 8 februari zijn Nathan, Olga en Bab elke weekdag te zien tussen 17.00 en 18.00 uur. Een nieuw seizoen brengt ook heel wat nieuwe rubrieken met zich mee. Zo trekt het trio voortaan door heel Vlaanderen in 'Kaztaar aan Huis'. VTMKZOOM-kijkers die graag samen met Nathan, Bab en Olga willen spelen, kampen bouwen of wat hulp kunnen gebruiken bij allerlei klusjes, kunnen voortaan de hulp inroepen van de Kaztaars.

Elke Kaztaar heeft een nieuwe rubriek in 'De Funnie Show'
Nathan, Olga en Bab starten ook elk een nieuwe rubriek op. Zo is Nathan klusjesman van dienst bij VTMKZOOM: hij knutselt elke week een kleine robot in elkaar in de rubriek 'Bouwrakkers'. Bab gaat de muzikale toer op en wil een 'De Funnie Show'-lied uitbrengen en ze wil er een grote hit van maken. Kaztaar Olga is dit seizoen erg nieuwsgierig: in 'Wat zit er in? 'gaat ze allerlei gebruiksvoorwerpen in tweeën delen om de inhoud ervan te ontdekken.

Natuurlijk keren ook heel wat vaste rubrieken terug. Zo is het komische duo Gunther en Jurgen, gespeeld door Matteo Simoni en Kevin Bellemans, opnieuw van de partij met de beste moppen en staat er opnieuw elke dag een jarige kijker van de dag centraal. Op vrijdag, zaterdag en zondag staan de leukste momenten van 'De Funnie Show' van de voorbije week op het programma.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers