VTM lanceert eerste Vlaamse digitale zender

maandag 29 mei 2006

Op 20 juni 2006 lanceert VTM haar eerste digitale kanaal 'VTMzomer' uit de Vlaamse televisiegeschiedenis. VTMzomer biedt de abonnees van Belgacom TV gratis een extra digitale zender aan met een volwaardige programmatie. Duidelijke dagelijkse blokken zijn de ruggegraat van de horizontale programmatie.

E


lke dag is ingedeeld in sitcom, lifestyle, soap, reality, de VTMzomer prime time, de late night en natuurlijk Het Nieuws. De nieuwsuitzendingen zijn kort en krachtig tussen de verschillende blokken én uitgebreid om 14u en om 21u.

Het proefproject VTMzomer loopt drie maanden en het is volledig afgestemd op het ritme van de zomer. Elke Vanelderen, Erika Van Tielen en Sandrine zijn de nieuwe hosts die u door het schema gidsen.

De prime time van VTMzomer is uniek doordat de kijker hier exclusieve previews kan bekijken zoals de nog uit te zenden VTM-programma's van het najaar, de weekend topprogramma's én het nieuwe seizoen van de Sopranos en 24!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers