VTM lanceert eerste Vlaamse digitale zender

maandag 29 mei 2006

Op 20 juni 2006 lanceert VTM haar eerste digitale kanaal 'VTMzomer' uit de Vlaamse televisiegeschiedenis. VTMzomer biedt de abonnees van Belgacom TV gratis een extra digitale zender aan met een volwaardige programmatie. Duidelijke dagelijkse blokken zijn de ruggegraat van de horizontale programmatie.

E


lke dag is ingedeeld in sitcom, lifestyle, soap, reality, de VTMzomer prime time, de late night en natuurlijk Het Nieuws. De nieuwsuitzendingen zijn kort en krachtig tussen de verschillende blokken én uitgebreid om 14u en om 21u.

Het proefproject VTMzomer loopt drie maanden en het is volledig afgestemd op het ritme van de zomer. Elke Vanelderen, Erika Van Tielen en Sandrine zijn de nieuwe hosts die u door het schema gidsen.

De prime time van VTMzomer is uniek doordat de kijker hier exclusieve previews kan bekijken zoals de nog uit te zenden VTM-programma's van het najaar, de weekend topprogramma's én het nieuwe seizoen van de Sopranos en 24!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers