VT4 haalt contract met 'De Rode Duivels' binnen

woensdag 23 augustus 2006

Tot 2010 zal VT4 alle officiŽle uitwedstrijden van het Belgische nationale elftal uitzenden. Het gaat om alle kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels in het buitenland voor het EK van 2008 en het WK van 2010.

V


T4 zal de komende twee jaar ook alle uitwedstrijden van de Belgische voetbalclubs uitzenden. Hier gaat het dan om de UEFA-beker en de voorrondes van de Champions League. Dit alles zal live uitgezonden worden.

Het moederbedrijf van VT4, SBS Belgium, bereikte over deze uitzendingen een akkoord met de rechtenbureaus Verhulst en Sportfive voor het voetbalseizoen van 2006-2007 en 2007-2008. Ook voor de uitwedstrijden van de Rode Duivels werkt SBS Belgium samen met deze rechtenbureaus. 'VT4 breidt de komende jaren het sportaanbod verder uit.' liet gedelegeerd bestuurder van SBS BelgiŽ Ricus Jansegers weten. Het is niet duidelijk welk bedrag SBS BelgiŽ neergeteld heeft voor de contracten.  

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers