Vrijwillige exit na gevecht en diefstal in 'Big Brother'?

dinsdag 13 maart 2007

De terreurweek doet zijn werk in het 'Big Brother'-huis. De website van KANAALTWEE meldt dat de nichtjes Ginie en Nathalie het huis willen verlaten na een handgemeen over het plunderen van de winkel. 'Big Brother' kon de diefstal uit zijn winkel niet toestaan en strafte de hele groep.

Het

begon allemaal met een ruzie tussen de twee meisjes. Nathalie had voor zichzelf beslist het huis te verlaten omdat ze zich niet gesteund voelde door haar nichtje. Het resultaat was een hoogoplopende ruzie waar al snel ook de andere bewoners in verwikkeld raakten. 'Big Brother' riep de meisjes naar de dagboekkamer en alles leek weer even peis en vree. 

De twee nichtjes waren opnieuw twee handen op één buik en hun besluit stond dan ook snel vast: ze zullen woensdag samen het huis verlaten. Om hun besluit nog wat kracht bij te zetten en omdat 'Big Brother' hen toch niets meer kan maken, besluiten ze de winkel te plunderen. Dat was buiten 'Big Brother' gerekend die van de groep eiste dat de geplunderde etenswaren onmiddellijk terugkeerden naar de winkel.  Alles wat niet terugkeert, zal afgetrokken worden van het weekbudget voor de groep. Evelien wil dit niet laten gebeuren en probeert het eten uit de handen van Ginie te rukken. Deze is woest en het komt tot een handgemeen tussen beide dames.


'Big Brother'-kenners lieten ons ondertussen al weten dat de 24 uur-procedure is ingegaan voor Ginie en Nathalie. Dit betekent dat ze nog 24 uur afkoelen vooraleer het huis definitief te verlaten. Wordt vervolgd...

Bekijk de foto's in het TV-Visie Forum en reageer!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van België, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van België: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers