Vrijwillige exit na gevecht en diefstal in 'Big Brother'?

dinsdag 13 maart 2007

De terreurweek doet zijn werk in het 'Big Brother'-huis. De website van KANAALTWEE meldt dat de nichtjes Ginie en Nathalie het huis willen verlaten na een handgemeen over het plunderen van de winkel. 'Big Brother' kon de diefstal uit zijn winkel niet toestaan en strafte de hele groep.

Het

begon allemaal met een ruzie tussen de twee meisjes. Nathalie had voor zichzelf beslist het huis te verlaten omdat ze zich niet gesteund voelde door haar nichtje. Het resultaat was een hoogoplopende ruzie waar al snel ook de andere bewoners in verwikkeld raakten. 'Big Brother' riep de meisjes naar de dagboekkamer en alles leek weer even peis en vree. 

De twee nichtjes waren opnieuw twee handen op één buik en hun besluit stond dan ook snel vast: ze zullen woensdag samen het huis verlaten. Om hun besluit nog wat kracht bij te zetten en omdat 'Big Brother' hen toch niets meer kan maken, besluiten ze de winkel te plunderen. Dat was buiten 'Big Brother' gerekend die van de groep eiste dat de geplunderde etenswaren onmiddellijk terugkeerden naar de winkel.  Alles wat niet terugkeert, zal afgetrokken worden van het weekbudget voor de groep. Evelien wil dit niet laten gebeuren en probeert het eten uit de handen van Ginie te rukken. Deze is woest en het komt tot een handgemeen tussen beide dames.


'Big Brother'-kenners lieten ons ondertussen al weten dat de 24 uur-procedure is ingegaan voor Ginie en Nathalie. Dit betekent dat ze nog 24 uur afkoelen vooraleer het huis definitief te verlaten. Wordt vervolgd...

Bekijk de foto's in het TV-Visie Forum en reageer!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers