VIER stelt 'De Mol' (even) uit

donderdag 18 januari 2018
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016

Dit voorjaar komt 'De Mol' iets later op het scherm dan gepland. Dat weet Het Laatste Nieuws. De zender zal het spannende spel pas vanaf maart op de kijker loslaten.

'De Mol' start vermoedelijk pas in maart. Dat heeft enerzijds te maken met de concurrentie van 'Blind Getrouwd' op VTM, maar anderzijds is er ook nog veel montagewerk aan de nieuwe reeks van het programma met Gilles De Coster.


Vorig jaar stonden de 'De Mol' en 'Blind Getrouwd' pal tegenover elkaar. En dat bezorgde heel wat kijkers keuzestress. Door 'De Mol' nu iets later te starten, komt ook de finale van het programma op het scherm wanneer 'Blind Getrouwd' al afgelopen is.

Maar volgens Het Laatste Nieuws is 'De Mol' ook gewoon nog niet klaar. Het montagewerk is heel complex en dus wordt er nog naarstig gewerkt om de beelden zo goed mogelijk aan elkaar te breien. Bij 'De Mol' is het namelijk heel belangijk dat de kijker constant op het puntje van zijn stoel zit én zelf ook geregeld op het verkeerde been wordt gezet.

'Blind Getrouwd' start op 29 januari bij VTM, een exacte startdatum voor 'De Mol' is er dus nog niet.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers