VIER stelt 'De Mol' (even) uit

donderdag 18 januari 2018
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016

Dit voorjaar komt 'De Mol' iets later op het scherm dan gepland. Dat weet Het Laatste Nieuws. De zender zal het spannende spel pas vanaf maart op de kijker loslaten.

'De Mol' start vermoedelijk pas in maart. Dat heeft enerzijds te maken met de concurrentie van 'Blind Getrouwd' op VTM, maar anderzijds is er ook nog veel montagewerk aan de nieuwe reeks van het programma met Gilles De Coster.


Vorig jaar stonden de 'De Mol' en 'Blind Getrouwd' pal tegenover elkaar. En dat bezorgde heel wat kijkers keuzestress. Door 'De Mol' nu iets later te starten, komt ook de finale van het programma op het scherm wanneer 'Blind Getrouwd' al afgelopen is.

Maar volgens Het Laatste Nieuws is 'De Mol' ook gewoon nog niet klaar. Het montagewerk is heel complex en dus wordt er nog naarstig gewerkt om de beelden zo goed mogelijk aan elkaar te breien. Bij 'De Mol' is het namelijk heel belangijk dat de kijker constant op het puntje van zijn stoel zit én zelf ook geregeld op het verkeerde been wordt gezet.

'Blind Getrouwd' start op 29 januari bij VTM, een exacte startdatum voor 'De Mol' is er dus nog niet.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers