VIER bestelt nieuw seizoen van 'Auwch_'

donderdag 3 maart 2016

Er komt, nog binnen het jaar, een nieuw seizoen van de absurde comedyreeks 'Auwch_' op VIER. Het programma haalt wekelijks een half miljoen kijkers en wordt daar dus voor beloond.

In 'Auwch_' spelen acteurs Ben Segers en Axel Daeseleire een uitvergrote versie van zichzelf. Ze runnen, met ups en downs, een eigen productiehuis. Gastrollen werden de voorbije weken al vertolkt door onder anderen Gert Verhulst en Jan Verheyen, ook als 'zichzelf'.

Niet iedereen kan de humor in 'Auwch_' smaken, maar toch haalt de serie, mede dankzij 'De Mol', wekelijks bijna een half miljoen kijkers. VIER is zodanig tevreden over de reeks dat het een nieuw seizoen besteld heeft. 'Een eigenzinnige serie als 'Auwch_' past binnen het profiel dat wij voor ogen hebben voor VIER', zegt programmamanager Klaas Cockx.

De tweede reeks van 'Auwch_' zou nog dit jaar op het scherm komen.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers