Véronique De Kock presenteert 'Undercover Lover'

donderdag 10 augustus 2006

Véronique De Kock vertrekt vrijdag naar het buitenland voor de opnames van een gloednieuw verleidingsprogramma. Na vijf successeizoenen van dé VT4-verleidingshype Temptation Island (wanneer volgt het zesde seizoen?), maken VT4 en het productiehuis Kanakna voor dit najaar een nieuw Vlaams prime time format: Undercover Lover, een sensueel VT4-programma dat verleiding op een verrassende manier brengt.

V


éronique De Kock: "Ik ben een fan van het eerste uur van dit genre. Ik ben dan ook in de wolken dat net ik dit gloednieuwe verleidingsprogramma zal presenteren. Undercover Lover wordt immers anders, stouter."

Véronique is sinds 2002 omroepster bij VT4. Met Undercover Lover wil ze zich nu helemaal toespitsen op dit nieuwe originele realityformat van eigen makelij. Véronique De Kock schittert nog steeds op nummer één van "De Hemelse Honderd", en werd dus uitverkozen door de Vlaamse mannen als de mooiste vrouw ter wereld.

"Maar ik voel me zelf vooral de vrouw met de mooiste baby ter wereld", lacht Véronique, die naast VT4-omroepster ook actief is als zakenvrouw, organisator en presentator. Al meer dan elf jaar presenteert Véronique evenementen allerhande in België en Frankrijk, onder meer voor  Proximus en Mercedes.

"Ik voel me vandaag helemaal klaar om mijn eigen tv-programma te presenteren", zegt Véronique. "Samen met de makers van Peking Express, The Block en Temptation Island vertrek ik nu naar tropische oorden om een gloednieuwe en originele verleidingsshow te maken die tot de verbeelding zal spreken. Die hoge telefoonrekeningen naar mijn zoontje Sébastien neem ik er dan ook graag bij."

Door de terreurdreiging in Londen werd de geplande vlucht van Véronique donderdag in Zaventem geannuleerd. De presentatrice van Undercover Lover zal daardoor pas vrijdag kunnen vertrekken.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog één laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers