Vanaf maandag op VIJFtv : Te Nemen Of Te Laten'

donderdag 17 augustus 2006

'Te Nemen Of Te Laten' is het gloednieuwe dagelijkse spelprogramma met Felice op VIJFtv. Een razend spannende en bloedstollende spelshow die de kijker elke avond opnieuw tot de allerlaatste seconde in de ban houdt.

In 'Te Nemen Of Te Laten' krijgen 22 kandidaten een verzegelde doos waarin een bedrag zit van 1 eurocent tot 200.000 €. De kandidaten hebben echter geen idee hoeveel er in hun doos zit. Een beetje zakgeld…of een bedrag dat je leven kan veranderen? Enkel de gerechtsdeurwaarder weet van welke doos je heel wat rijker kan worden. Elke dag keren de kandidaten terug, wachtend op hùn grote kans om een gigantisch geldbedrag te winnen. In elke aflevering speelt één van hen voor de 200.000 euro. Iedereen zal zijn kans krijgen en kunnen spelen voor het fortuin, maar niemand weet precies wanneer….

En dan begint het bloedstollende spel: Eén voor één opent de kandidaat die aan de beurt is, de overgebleven 21 dozen. Bij elk bedrag dat uit het spel verdwijnt, vergroot of verkleint de kans dat de eigen doos van de kandidaat een hoog bedrag bevat. Telkens er enkele dozen geopend zijn, doet de bankier een bod op de doos van de kandidaat. De bankier houdt de speler goed in de gaten en probeert om de doos van de speler zo goedkoop mogelijk over te kopen. De bankier kan zelfs voorstellen dat de kandidaat zijn eigen doos inwisselt voor een andere doos die nog in het spel zit. Aanvaardt de kandidaat het bod van de bank of speelt hij verder? De keuze is hard. Misschien overtreft het bedrag in de doos het bod van de bankier. Of hoopt de kandidaat dat de bankier in de loop van het spel toch meer gaat bieden. De kandidaat staat keer op keer voor een dilemma, want het bod is 'te nemen of te laten'….

Ook de kijker maakt elke dag kans op een fantastische geldprijs. Het enige wat hij daarvoor moet doen is bellen naar het nummer 0905 82 5 82. De speler in de studio speelt dus niet enkel voor zichzelf maar ook voor een kijker thuis die de helft van de prijzenpot krijgt.

'Te Nemen Of Te Laten', vanaf maandag 21 augustus om 18.20 uur op VIJFtv.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In een huis voor gepensioneerde musici wordt het jaarlijkse concert voorbereid ter ere van Guiseppe Verdi's verjaardag, de beroemde Italiaanse componist. De komst van Jean, ex-vrouw van een van de bewoners, zorgt voor een hoop opschudding. Jean gedraagt zich als een echte diva, maar ze weigert mee te zingen. Toch zal de voorstelling door moeten gaan.

'Cinema Canvas: Quartet', film van Dustin Hoffman met oa. Maggie Smith, om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers