'Undercover' internationaal op Netflix vanaf 3 mei

maandag 29 april 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

De En-reeks 'Undercover' werd mede mogelijk gemaakt door Netflix. Daardoor zal de spannende politiereeks in heel wat landen te zien zijn. De internationale release is gepland op 3 mei.

De eerste reeks van 'Undercover' kende afgelopen zondag haar spannende ontknoping op Eén. En ondertussen zijn de opnames voor het tweede seizoen al volop aan de gang. In de serie vertolken Tom Waes en Anna Drijver twee undercoveragenten die binnendringen in het netwerk en leven van drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers).

Netflix rolt 'Undercover' internationaal uit vanaf vrijdag 3 mei. De reeks zal in heel wat landen gedubd worden aangeboden. Dat wil zeggen dat de personages van 'Undercover' binnenkort onder meer in het Spaans, Portugees, Spaans én zelfs Hindi zullen te horen zijn.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers