'Undercover' internationaal op Netflix vanaf 3 mei

maandag 29 april 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

De En-reeks 'Undercover' werd mede mogelijk gemaakt door Netflix. Daardoor zal de spannende politiereeks in heel wat landen te zien zijn. De internationale release is gepland op 3 mei.

De eerste reeks van 'Undercover' kende afgelopen zondag haar spannende ontknoping op Eén. En ondertussen zijn de opnames voor het tweede seizoen al volop aan de gang. In de serie vertolken Tom Waes en Anna Drijver twee undercoveragenten die binnendringen in het netwerk en leven van drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers).


Netflix rolt 'Undercover' internationaal uit vanaf vrijdag 3 mei. De reeks zal in heel wat landen gedubd worden aangeboden. Dat wil zeggen dat de personages van 'Undercover' binnenkort onder meer in het Spaans, Portugees, Spaans én zelfs Hindi zullen te horen zijn.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers