'Twee tot de Zesde Macht' pakt zondag uit met primeur - VIDEO

woensdag 24 februari 2016

Bart De Pauw pakt nu zondag 28 februari in 'Twee tot de Zesde Macht' uit met een heuse pax media-uitzending. An Lemmens en Koen Wauters (VTM) spelen tegen Tom Waes en Jeroen Meus (VRT) en Otto-Jan Ham en Philippe Geubels (VIER).

Wat doet dat met de sfeer? Bart De Pauw polst in dit fragmentje bij Tom Waes hoe hij de tegenstanders inschat: 'Hoog. Allemaal vrienden. En Koen!', aldus Tom Waes. Waarop Koen Wauters zegt dat het hem niks meer doet. En meteen aangeeft dat we hier een echte primeur hebben: 'Het is hier een Wauters vs Waes vs Wham!'


'Twee tot de Zesde Macht', zondag 28 februari om 20.35 uur op Eén.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers