TV-Visie Poll: wie wordt 'Idool 2007'?

maandag 21 mei 2007

Vrijdag is het zover. Dan wordt de finale van 'Idool 2007' uitgezonden op VTM. De talentenjacht startte als een dieselwagen, maar gaandweg kwamen de favorieten boven water drijven.

Fina

listen Dean en Esther werden gaandweg getipt als favorieten. Maar wie is volgens de lezers van TV-Visie het échte Idool. Jij kan nu al de uitslag voorspellen.

Wordt het ervaren rot in het vak en 'Soundmixshow'-winnares Esther of tienermeisjesfavoriet Dean met zijn jongensachtige look én tijdens de wedstrijd muzikaal opengebloeid? Het woord is aan jou.

Klik hier om te stemmen. Bij ons kost een stem helemaal niets, dus laat nu van je horen!

Jouw mening over 'Idool 2007' kan je nog tot na de finale kwijt in het speciale TV-Visie Forum rond 'Idool 2007'. Hou je vooral NIET in.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers