TV-Visie Poll: wie wordt 'Idool 2007'?

maandag 21 mei 2007

Vrijdag is het zover. Dan wordt de finale van 'Idool 2007' uitgezonden op VTM. De talentenjacht startte als een dieselwagen, maar gaandweg kwamen de favorieten boven water drijven.

Fina

listen Dean en Esther werden gaandweg getipt als favorieten. Maar wie is volgens de lezers van TV-Visie het échte Idool. Jij kan nu al de uitslag voorspellen.

Wordt het ervaren rot in het vak en 'Soundmixshow'-winnares Esther of tienermeisjesfavoriet Dean met zijn jongensachtige look én tijdens de wedstrijd muzikaal opengebloeid? Het woord is aan jou.

Klik hier om te stemmen. Bij ons kost een stem helemaal niets, dus laat nu van je horen!

Jouw mening over 'Idool 2007' kan je nog tot na de finale kwijt in het speciale TV-Visie Forum rond 'Idool 2007'. Hou je vooral NIET in.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op Eén.

Dossiers