TV-Visie Poll: Wie wint 'Sterren op de Dansvloer'?

dinsdag 27 februari 2007

Vrijdag weten we wie de finale haalt van de tweede reeks van de populaire VTM-show 'Sterren op de Dansvloer'. Verdient topfavoriet Cathérine Moerkerke een plaatsje in de finale of komt de verrassing toch nog van Marlène de Wouters of Pieter Loridon? Zoals steeds is de redactie van TV-Visie benieuwd naar jouw mening!

Krij

gt de tweede reeks van 'Sterren op de Dansvloer' alsnog een spannende finale? Het woord is aan de kijker. Al van bij de start staken Marlène en Cathérine er met kop en schouders bovenuit. Kan basketbalspeler Pieter Loridon nog voor een verrassing zorgen? Vrijdag kennen we het antwoord, maar TV-Visie wil nu al jouw mening horen. Maak je keuze en stem in onze nieuwe TV-Visie Poll.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers