TV-Visie Poll: Wie wint 'Sterren op de Dansvloer'?

dinsdag 27 februari 2007

Vrijdag weten we wie de finale haalt van de tweede reeks van de populaire VTM-show 'Sterren op de Dansvloer'. Verdient topfavoriet Cathérine Moerkerke een plaatsje in de finale of komt de verrassing toch nog van Marlène de Wouters of Pieter Loridon? Zoals steeds is de redactie van TV-Visie benieuwd naar jouw mening!

Krij

gt de tweede reeks van 'Sterren op de Dansvloer' alsnog een spannende finale? Het woord is aan de kijker. Al van bij de start staken Marlène en Cathérine er met kop en schouders bovenuit. Kan basketbalspeler Pieter Loridon nog voor een verrassing zorgen? Vrijdag kennen we het antwoord, maar TV-Visie wil nu al jouw mening horen. Maak je keuze en stem in onze nieuwe TV-Visie Poll.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carrière op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers