TV-Visie klaar voor 'Big Brother' (filmpje)

woensdag 7 maart 2007

In Vilvoorde wordt het huis al stilletjes opgewarmd. Vanavond nemen de nieuwe bewoners hun intrek voor een 92 dagen avontuur in het bekendste huis van Vlaanderen. KANAALTWEE wil met een pak nieuwigheden ook nu weer de kijker verrassen. 'Zelfs gedachten zijn niet meer vrij...' is vanaf vanavond het motto in Vilvoorde...

De r

edactie van TV-Visie is er helemaal klaar voor. Ook dit jaar willen we het nieuwe seizoen op de voet volgen. Het blijft nog allemaal 24 uur lekker spannend, maar vanaf donderdagavond is hier het heetste nieuws uit 'Big Brother' te lezen.

Op het kleine scherm is 'Big Brother' er vanaf donderdag dagelijks. 92 dagen zijn de bewoners te volgen op KANAALTWEE. Van vrijdag tot en met woensdag brengt KANAALTWEE dagelijks een nieuwe 'Big Brother'-aflevering om 20.35 uur. Met zes dagelijkse, samenvattende afleveringen en 1 live-uitzending op donderdag zal Big Brother 7 dagen op 7 te volgen zijn.

Hou ons in de gaten! 'Zero Privacy', vanaf morgen, ook hier bij TV-Visie!

Bekijk HIER de trailer van KANAALTWEE met een exclusieve blik op het vernieuwde huis!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers