TV-Visie klaar voor 'Big Brother' (filmpje)

woensdag 7 maart 2007

In Vilvoorde wordt het huis al stilletjes opgewarmd. Vanavond nemen de nieuwe bewoners hun intrek voor een 92 dagen avontuur in het bekendste huis van Vlaanderen. KANAALTWEE wil met een pak nieuwigheden ook nu weer de kijker verrassen. 'Zelfs gedachten zijn niet meer vrij...' is vanaf vanavond het motto in Vilvoorde...

De r

edactie van TV-Visie is er helemaal klaar voor. Ook dit jaar willen we het nieuwe seizoen op de voet volgen. Het blijft nog allemaal 24 uur lekker spannend, maar vanaf donderdagavond is hier het heetste nieuws uit 'Big Brother' te lezen.

Op het kleine scherm is 'Big Brother' er vanaf donderdag dagelijks. 92 dagen zijn de bewoners te volgen op KANAALTWEE. Van vrijdag tot en met woensdag brengt KANAALTWEE dagelijks een nieuwe 'Big Brother'-aflevering om 20.35 uur. Met zes dagelijkse, samenvattende afleveringen en 1 live-uitzending op donderdag zal Big Brother 7 dagen op 7 te volgen zijn.

Hou ons in de gaten! 'Zero Privacy', vanaf morgen, ook hier bij TV-Visie!

Bekijk HIER de trailer van KANAALTWEE met een exclusieve blik op het vernieuwde huis!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers