Triple E en Sammy eerste finalisten 'Supertalent' (VT4)

donderdag 12 april 2007

De zingende zusjes van Triple E en poëtisch talent Sammy Deburggraeve hebben zich als eerste geplaatst voor het VT4-programma 'Supertalent in Vlaanderen'. Triple E werd verkozen door het publiek, Deburggraeve mocht van de jury naar de finale. Triple E kreeg van de jury erg positieve commentaren. Zelfs Paul Jambers was deze keer positief en zag veel podiumpresence en potentieel.

O


ok Sammy kon op veel bijval rekenen bij Gert, Martine en Paul. Gert Verhulst vond Sammy een zeer grote persoonlijkheid hebben. "Hij is een ruwe diamant, die nog geslepen moet worden."

De hele uitzending was een bont allegaartje van verschillende acts en kende zijn hoogtes en laagtes. Tricking Against Gravity, Rock 'n Roll Extreme en de Spaanse zangeres Celina lieten een sterke indruk achter. Alleen Rock 'n Roll Extreme werd door het publiek weerhouden, samen met charmezanger Ive Renaarts, maar uiteindelijk kwam Triple E als winnaar uit de bus. Ive Renaarts viel niet in de smaak bij de jury. Vooral Paul Jambers was erg hard: "Liever nummer 1 op café dan nummer 133 op TV."

In de komende weken zullen nog 25 andere artiesten strijden voor de 6 overblijvende plaatsen in de finale. Die vindt plaats op 10 mei.

Sammy zeer tevreden!
Uiteraard vielen bij de finalisten heel wat reacties te sprokkelen na de uitzending. Sammy Deburggraeve was erg tevreden met zijn finaleplaats, maar had liever verkozen willen worden door het publiek. "Dat is toch hetgeen je wil bereiken, wat je wil aanspreken. En ik heb een programma als dit nodig om mijn doel te bereiken. Ik wil nu zeker winnen, maar als dat niet gebeurt, dan geef ik zeker niet op." Sammy wil zichzelf zeker geen stand up comedian noemen. "Een stand up comedian vertelt de ene grap na de andere. Bij poëzie bouw je iets op. Ik schrijf al mijn gedichten zelf en ben van plan om een bundel te publiceren. Aks ik win zal het geld dus zeker van pas komen."

Lori, Demi en Tillia Eestermans, die samen Triple E vormen, beseften net na de uitzending nog niet goed wat hen was overkomen. "We hadden dit totaal niet zien aankomen en zijn erg verrast, maar we zijn heel gelukkig. We hebben heel veel steun gekregen van het thuisfront." Demi had verwacht dat Rock 'n Roll Extreme ook in de finale zou zitten.

"We doen mee aan dit programma omdat we graag een professionele carrière zouden willen uitbouwen" zegt Lori. "Maar ook een beetje voor het geld" voegt Demi toe.

DOSSIER: Supertalent in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers