'Thuis': week 36 (2019) - NIEUW SEIZOEN!

zaterdag 31 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Eindelijk is het zover! De fans hebben er dik twee maand op gewacht, maar vanaf maandag is het eindelijk weer tijd voor 'Thuis' op En. Voor wie kiest Bob? Tamara bevalt en Joren is kapot van verdriet. Een preview!

 


Maar alvorens vooruit te kijken, eerst nog even terug naar vorig seizoen. Want 10 maanden 'Thuis', dat is lang en er gebeurt ongelooflijk veel. Misschien ben je al zelfs een en ander vergeten? Om dat goed te maken hier eerst een kort en bondig overzicht van het vorige, 24ste, 'Thuis'-seizoen.


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 2 september 2019 - aflevering 4664
Bob weet even niet meer wat hij moet doen nu Christine hem voor voldongen feiten heeft geplaatst. In het ziekenhuis bevalt Tamara van haar zoontje. Lowie is enorm kwaad op Olivia. Waldek en Thilly botsen op een verrassing. Joren is kapot van verdriet.

Dinsdag 3 september 2019 - aflevering 4665
Stan heeft nieuws voor Judith waar ze helemaal niet mee opgezet is. Eddy waagt zich aan een grote stap met Angèle; zal hij zich dat beklagen? Ann ontfermt zich over Paulien. Tania wacht haar werknemers op.

Woensdag 4 september 2019 - aflevering 4666
Adil heeft het moeilijk; hij zoekt Ann op. Judith is de streken van haar zoon grondig beu. Dries hoort minder goed nieuws. Stevenson krijgt een sollicitant over de vloer. Paulien neemt een belangrijke beslissing en ook Bob onderneemt actie. Kaat en Kobe maken het gezellig. Joren laat zijn frustraties de vrije loop.

Donderdag 5 september 2019 - aflevering 4667
Tom en Stan maken duidelijke afspraken voor de toekomst. Adil weet dat hij een verkeerde beslissing heeft genomen. Angèle maakt het Eddy niet gemakkelijk. Britney moet naar de tandarts. Paulien wil Tim een hart onder de riem steken.

Vrijdag 6 september 2019 - aflevering 4668
Tamara kan rekenen op de steun van Leo. Paulien weet niet goed wat ze moet doen. Lowie en Tania maken zich zorgen over Bob. Judith uit haar frustraties door te gaan boksen, terwijl Joren hetzelfde doet in het zwembad.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers