Temperamentvolle Gloria stormt 'Familie' binnen

dinsdag 16 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Op woensdag 17 april raast er een wervelwind door het bureau van Lars De Wulf (Kürt Rogiers) in 'Familie'. Het nieuwe personage Gloria Theunynck onderbreekt de vergadering van de CEO van Fashion om haar beklag te doen over zijn beleid.

Haar abrupte ontslag door besparingen is namelijk een slag in het gezicht. De komst van Gloria gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij. Met haar verwelkomt 'Familie' ook actrice Patsy Van der Meeren ('Thuis', 'Danni Lowinski', 'Zone Stad', 'Goesting'), die aan het personage gestalte geeft.


'Gloria is een flamboyante vrouw, met het hart op de tong. Ze zegt tegen iedereen haar gedacht', vertelt Patsy. 'Ze staat positief en met de nodige humor in het leven. Maar wanneer ze na jaren trouwe dienst door Fashion ontslagen wordt, voelt ze dat er haar onrecht wordt aangedaan. En dan komt het temperament in Gloria naar boven.' Patsy staat al enkele maanden op de set van 'Familie'. 'Ik voelde me meteen heel welkom. En het was natuurlijk een blij weerzien met oude bekenden zoals Janine Bischops, Werner De Smedt en Lien Van de Kelder.'

De meeste scènes draaide Patsy de voorbije weken met Gunther Levi, Peter Van den Bossche in 'Familie'. Hij neemt de verantwoordelijkheid voor Gloria’s ontslag op zich en bekommert zich om haar lot. Hij besluit haar zelf in te schakelen als poetsvrouw bij hem thuis, maar botst ook daar op Gloria’s sterke karakter.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers