Telenet trekt stekker uit GUNKtv

vrijdag 18 februari 2011

Het hing al enige tijd in de lucht, maar nu is er ook officiële bevestiging. Jongerenzender GUNKtv stopt op 31 maart. Dat heeft de raad van bestuur van T.Vgas, een dochteronderneming van Telenet vrijdag beslist.

Aan de basis van het stoptzetten liggen ondermaatste financiële resultaten. GUNKtv presteerde onvoldoende en de algemene interne malaise van de voorbije maanden zal er ook geen goed aan gedaan hebben. Voor de 9 T.Vgas-personeelsleden die rechtstreeks verbonden waren aan de zender wordt de mogelijkheid geboden om in te gaan op openstaande vacatures bij Telenet.


Het GUNKtv-avontuur begon op 1 mei 2008 wanneer de zender van ex-'Big Brother'-ster Frank Molnar van start ging op het Telenet-platform. Molnar moest echter in september 2010 opstappen na een reeks leugens rond zijn vriendin en fotomodel Jess Donckers. Hiermee zou hij GUNKtv in een slecht daglicht geplaatst hebben. Enkele weken later begonnen de geruchten over een mogelijke stopzetting van de zender.

De gamingwebsite 9Lives en het maandblad GUNK Magazine blijven wel bestaan.

Bron: De Standaard


Lees ook:
Stefan Devroey ontslagen als CEO van GUNKtv
Leegloop bij GUNKtv: Evi Goffin stapt over naar Gamenuts
GUNKtv zet Jess Donckers aan de deur
Frank Molnar ontslagen bij GUNKtv
gunktv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers