Telenet trekt stekker uit GUNKtv

vrijdag 18 februari 2011

Het hing al enige tijd in de lucht, maar nu is er ook officile bevestiging. Jongerenzender GUNKtv stopt op 31 maart. Dat heeft de raad van bestuur van T.Vgas, een dochteronderneming van Telenet vrijdag beslist.

Aan de basis van het stoptzetten liggen ondermaatste financiële resultaten. GUNKtv presteerde onvoldoende en de algemene interne malaise van de voorbije maanden zal er ook geen goed aan gedaan hebben. Voor de 9 T.Vgas-personeelsleden die rechtstreeks verbonden waren aan de zender wordt de mogelijkheid geboden om in te gaan op openstaande vacatures bij Telenet.


Het GUNKtv-avontuur begon op 1 mei 2008 wanneer de zender van ex-'Big Brother'-ster Frank Molnar van start ging op het Telenet-platform. Molnar moest echter in september 2010 opstappen na een reeks leugens rond zijn vriendin en fotomodel Jess Donckers. Hiermee zou hij GUNKtv in een slecht daglicht geplaatst hebben. Enkele weken later begonnen de geruchten over een mogelijke stopzetting van de zender.

De gamingwebsite 9Lives en het maandblad GUNK Magazine blijven wel bestaan.

Bron: De Standaard


Lees ook:
Stefan Devroey ontslagen als CEO van GUNKtv
Leegloop bij GUNKtv: Evi Goffin stapt over naar Gamenuts
GUNKtv zet Jess Donckers aan de deur
Frank Molnar ontslagen bij GUNKtv
gunktv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers