Telenet trekt stekker uit GUNKtv

vrijdag 18 februari 2011

Het hing al enige tijd in de lucht, maar nu is er ook officiŽle bevestiging. Jongerenzender GUNKtv stopt op 31 maart. Dat heeft de raad van bestuur van T.Vgas, een dochteronderneming van Telenet vrijdag beslist.

Aan de basis van het stoptzetten liggen ondermaatste financiële resultaten. GUNKtv presteerde onvoldoende en de algemene interne malaise van de voorbije maanden zal er ook geen goed aan gedaan hebben. Voor de 9 T.Vgas-personeelsleden die rechtstreeks verbonden waren aan de zender wordt de mogelijkheid geboden om in te gaan op openstaande vacatures bij Telenet.

Het GUNKtv-avontuur begon op 1 mei 2008 wanneer de zender van ex-'Big Brother'-ster Frank Molnar van start ging op het Telenet-platform. Molnar moest echter in september 2010 opstappen na een reeks leugens rond zijn vriendin en fotomodel Jess Donckers. Hiermee zou hij GUNKtv in een slecht daglicht geplaatst hebben. Enkele weken later begonnen de geruchten over een mogelijke stopzetting van de zender.

De gamingwebsite 9Lives en het maandblad GUNK Magazine blijven wel bestaan.

Bron: De Standaard


Lees ook:
Stefan Devroey ontslagen als CEO van GUNKtv
Leegloop bij GUNKtv: Evi Goffin stapt over naar Gamenuts
GUNKtv zet Jess Donckers aan de deur
Frank Molnar ontslagen bij GUNKtv
gunktv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Josť De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers