Telenet lanceert karaokekanaal

zaterdag 21 april 2007

Digitale Telenet-abonnees kunnen vanaf begin juli hun keel eens goed openzetten. Dan lanceert Telenet immers Karaoke Channel, een kanaal 24 uur op 24 karaoke uitzendt. Karaoke Channel wordt opgenomen in het Kids & Music pakket, dat 4,95 euro per maand kost.

W


ie dat pakket niet heeft, kan ook via video-op-aanvraag meezingen. Telenet zal programma's samenstellen met tien liedjes, die tegen 2 euro per stuk besteld kunnen worden.

Verder kondigde Telenet ook aan dat binnenkort de Franse versie van Eurosport toegevoegd zal worden. Ten slotte bevestigde het telecombedrijf nog eens dat The History Channel vanaf 1 mei Adventure One zal vervangen.

Bron: GVA

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers