'Switch': de nieuwe dagelijkse quiz zonder punten op En

zondag 26 juni 2016

Gedaan met muggenbeten, vaarwel zonnebrand. Deze zomer is er geen enkele reden meer om buiten te komen want Adriaan Van den Hoof presenteert 'Switch', een nieuwe dagelijkse quiz zonder punten.

Vanaf 27 juni strijden elke week vijf kandidaten om de hoogste plaats in 'Switch'. Tijdens de quiz geeft de volgorde van de kandidaten hun tussenstand weer. Als ze een goed antwoord geven, 'switchen' ze van plaats met een tegenkandidaat in een hogere positie. Het komt er voor de kandidaten op aan om je met juiste antwoorden al switchend op te werken richting de felbegeerde eerste plaats.


Na elke ronde in 'Switch' valt de laatste in de stand af. Maar de afvallers komen de volgende dag gewoon weer terug, want een hele week spelen dezelfde vijf kandidaten tegen elkaar. De volgorde waarin ze afvallen, bepaalt hun startvolgorde van de volgende dag. De eerste die afvalt op maandag, start dinsdag op positie 1.

Dagelijkse jackpot van 1000 euro
De kandidaat die tot op het einde van een aflevering overeind blijft, mag tijdens de finale een gooi doen naar de dagelijkse jackpot van 1000 euro.

Adriaan Van den Hoof debuteert als quizmaster
Adriaan Van den Hoof werd bij het grote publiek bekend door de rubriek Vaneigens in 'Man Bijt Hond'. (1997-2001). Als acteur is hij ook actief in het theater met o.a. het collectief De Kakkewieten en op tv is hij vooral bekend van zijn rol in 'Aspe' (VTM).

Adriaan is van vele markten thuis en treedt ook op als stand-up comedian en Dj. Als presentator was hij al het gezicht van verschillende programma’s: van o.a. 'Comedy Casino' (Canvas) tot 'Mijn Kunst Is Top' (Ketnet) en 'Normale Mensen' (Eén). Met 'Switch' debuteert hij als quizmaster.

'Switch', vanaf 27 juni elke weekdag om 20.00 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op En.

Dossiers