'Studio Tarara' wint award voor Beste Serie op Berlin International TV Series Festival

vrijdag 14 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op het Berlin International TV Series Festival, ging productiehuis Shelter alweer met een award lopen, dit keer opnieuw voor 'Studio Tarara'.

De dramareeks die zich afspeelt in 1993 in de coulissen van VTM, liet 'The Family Man' (India), 'Magpie' (Israel), 'Signs' (Polen), 'Mocro Maffia' (Nederland) en 'Matthew' (Argentinië) achter zich in de categorie 'Best Serie'. De reeksen werden beoordeeld door o.a. Paul Haggis (Canadese filmregisseur, scenarist en filmproducent bekend van Oscar-winnaar 'Crash') en Simon Mirren (Showrunner van o.a. 'Criminal Minds').


En nog meer goed nieuws: Koen De Graeve won individueel in de categorie 'Best Performance'.

'Studio Tarara' won eerder ook al een Golden Intermedia Globe (Best Entertainment – Mini Series) en de Bronze World Medal op de New York Festivals TV & Film Awards in de categorie Entertainment Program – Drama.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers